13 september 2022
Recept by Roy Schepers
Frambozen briochebroodjes
Dit is een briochebroodje dat lang zacht blijft door de frambozenspijs en een goede smaak heeft door de frambozengelei bovenop. Door een koekje onder het broodje te doen blijft het model goed en hoeft de bakker geen speciale vormen of ringen te kopen.
Recept
Het gehele recept inclusief werkwijze kan je hier vinden. Zijn er vragen over dit recept? Stuur dan een mail naar info@boulangerieteam.nl
Roy Schepers
Ik ben opgegroeid in de bakkerij van mijn ouders in Sleen (Drenthe) en na even gewacht te hebben, besloot ik toch om de bakkersopleiding te gaan volgen. Na de bakkersopleiding heb ik twee jaar bij verschillende bedrijven in Nederland gewerkt en hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Nu werk ik samen met mijn ouders in ons bedrijf. Ik ben 22 jaar en inmiddels twee jaar lid van het BoulangerieTeam. Het meest trots ben ik op onze tweede plek op de Coupe du Monde samen met Bas Goossen en Gerrit Huckriede en coaches Wietse Schiere, Hans Som en Mike Onasse.