
Laatste nieuws
23 januari 2023
Het Boulangerieteam gaat op nieuw de strijd aan in Rimini
Giel Vermeulen en Suranga Kellaert strijden namens namens het Boulangerieteam in de Bakery Arena, die van 21 tot en met 24 januari plaatsvindt op Sigep. Daar strijden boulangers uit negen verschillende landen om de Bread in the City-cup. Giel: “We kijken uit naar de wedstrijd met een gezonde dosis stress.”
13 december 2022
Recept by Mark Plaating
Weer eens wat anders en erg lekker! De combinatie van desem, oregano, fetakaas en verschillende groenten geeft een verrassend lekker broodje. De tijgerpap op basis van rogge zorgt voor een andere scheuring dan de tijgerpap die we dagelijks gebruiken. Door er roggebloem overheen te strooien, wordt een winters sfeertje gecreëerd.
13 september 2022
Recept by Roy Schepers
Dit is een briochebroodje dat lang zacht blijft door de frambozenspijs en een goede smaak heeft door de frambozengelei bovenop. Door een koekje onder het broodje te doen blijft het model goed en hoeft de bakker geen speciale vormen of ringen te kopen.
29 maart 2022
Tweede prijs voor Nederland op het WK boulangerie
Tijdens de Coupe du Monde de la Boulangerie in Parijs werd topfavoriet Taiwan (onder de naam Chinese Taipei) eerste, Noorwegen bezet de derde plaats op het podium. Maar liefst 11 landen gingen de strijd aan met elkaar voor deze wereldtitel. Deelname aan deze wedstrijd wordt in de internationale bakkerijsector gezien als het hoogst haalbare. Met een tweede plek behoort het Nederlands Boulangerieteam tot de top van de wereld de aankomende twee jaar. › Lees bericht
Agenda
1 maart 2023 - The best of Mondial du Pain | JAPAN 2023
Renske Huyben en Hiljo Hillebrand hebben namens het Boulangerieteam de vierde plaats behaald tijdens de Mondial du Pain in Nantes. Met hun vierde plaats wonnen ze een ticket voor Best of Mondial du Pain |Japan.