Boulangerie team

Nieuws en agenda


Laatste nieuws

23 januari 2023

Het Boulangerieteam gaat op nieuw de strijd aan in Rimini

Giel Vermeulen en Suranga Kellaert strijden namens namens het Boulangerieteam in de Bakery Arena, die van 21 tot en met 24 januari plaatsvindt op Sigep. Daar strijden boulangers uit negen verschillende landen om de Bread in the City-cup. Giel: “We kijken uit naar de wedstrijd met een gezonde dosis stress.”

› Lees bericht

13 december 2022

Recept by Mark Plaating

Weer eens wat anders en erg lekker! De combinatie van desem, oregano, fetakaas en verschillende groenten geeft een verrassend lekker broodje. De tijgerpap op basis van rogge zorgt voor een andere scheuring dan de tijgerpap die we dagelijks gebruiken. Door er roggebloem overheen te strooien, wordt een winters sfeertje gecreëerd.

› Lees bericht

13 september 2022

Recept by Roy Schepers

Dit is een briochebroodje dat lang zacht blijft door de frambozenspijs en een goede smaak heeft door de frambozengelei bovenop. Door een koekje onder het broodje te doen blijft het model goed en hoeft de bakker geen speciale vormen of ringen te kopen.

› Lees bericht

29 maart 2022

Tweede prijs voor Nederland op het WK boulangerie

Tijdens de Coupe du Monde de la Boulangerie in Parijs werd topfavoriet Taiwan (onder de naam Chinese Taipei) eerste, Noorwegen bezet de derde plaats op het podium. Maar liefst 11 landen gingen de strijd aan met elkaar voor deze wereldtitel. Deelname aan deze wedstrijd wordt in de internationale bakkerijsector gezien als het hoogst haalbare. Met een tweede plek behoort het Nederlands Boulangerieteam tot de top van de wereld de aankomende twee jaar.  › Lees bericht

› Volledig nieuwsoverzicht

Agenda

1 maart 2023 - The best of Mondial du Pain | JAPAN 2023

Renske Huyben en Hiljo Hillebrand hebben namens het Boulangerieteam de vierde plaats behaald tijdens de Mondial du Pain in Nantes. Met hun vierde plaats wonnen ze een ticket voor Best of Mondial du Pain |Japan.

renske huyben boulagerieteam › Lees verder

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners