Boulangerie team

Nieuws en agenda


Laatste nieuws

25 maart 2024

Nederlands Boulangerieteam verovert brons op Europees podium

 

Het Nederlands Boulangerieteam heeft een indrukwekkende prestatie neergezet tijdens de 22e editie van de European Artisanal Bakery Cup, ook wel bekend als “Les Pellons d’Or”. Op het prestigieuze Europees podium behaalden zij de bronzen medaille en veroverden tevens de titel van beste Baguette Tradition in Frankrijk.

 

› Lees bericht

9 november 2023

Bestuurswissel Boulangerieteam

Op maandag 6 november wisselt het Boulangerieteam van bestuursvoorzitter. Johan van Maanen neemt na acht jaar als voorzitter afscheid en draagt het voorzitterschap over aan Hiljo Hillebrand. Het team kijkt positief terug op de afgelopen jaren en stelt nieuwe doelen voor de toekomst.

› Lees bericht

12 oktober 2023

Gouden gard Boulangerie gewonnen door Maarten Kasper

Op dinsdag 10 oktober werden de wedstrijden voor de Gouden Gard en de Talentenprijzen gehouden, inclusief de nieuwe Gouden Gard Boulangerie-wedstrijd. Maarten Kasper werd de eerste winnaar van deze prestigieuze prijs, terwijl Tijs Hermkens de Talentenprijs Patisserie won en Esmee Ammerlaan zegevierde in de Talentenprijs Boulangerie.

› Lees bericht

12 februari 2023

Hiljo Hillebrand en Renske Huyben op weg naar Tokyo

Op 2 en 3 maart vertegenwoordigen Renske Huyben en Hiljo Hillebrand Nederland tijdens de internationale wedstrijd Best of Mondial du Pain. In de weken voor de wedstrijd doen ze er alles aan om zo voorbereid mogelijk naar Japan te gaan.

› Lees bericht

› Volledig nieuwsoverzicht

Agenda

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners