Boulangerie team

Nieuws en agenda


Laatste nieuws

6 januari 2020

BoulangerieTeam maakt zich op voor WK Boulangerie

Van 11 tot en met 14 januari 2020 is het WK Boulangerie op de beurs Europain in Parijs. Na maanden van voorbereiden, is het Nederlands team er klaar voor. Meester Boulanger Mark Plaating, Gerard Vreugdenhil, Roel Tegels en coach Hans Som treden zondag 12 januari aan.

Tijdens de wedstrijd is Mark verantwoordelijk voor de categorie baguettes en wereldbroden, gaat Gerard aan de slag met de viennoiserieproducten en bouwt Roel het sierstuk op. Het
thema is muziek. Nederland neemt het op tegen China, Costa Rica, Denemarken, Egypte, Frankrijk, Ivoorkust, Japan, Korea, Marokko, Taiwan en de Verenigde Staten. De juryleden
zijn afkomstig uit Australië, Brazilië, Chili, Finland, Griekenland, Senegal en Vietnam. Op dinsdag 14 januari om 11 uur worden de winnaars bekendgemaakt.

Kwalificatie

Tijdens de Europese voorrondewedstrijd in mei 2019 wist het team zich te plaatsen voor het WK Boulangerie. Hier behaalde het team een mooie tweede plaats achter winnaar Frankrijk en voor nummer drie Denemarken.

22 oktober 2019

BoulangerieTeam pakt brons op EK Boulangerie 2019

Na een spannende wedstrijd zijn Kris Huijsman, Bas Goossen en Gerrit Huckriede samen met coach Peter Bienefelt op de derde plaats geëindigd tijdens de 20e editie van het EK Boulangerie in Nantes. Het podium werd aangevuld met nummer twee Italië en winnaar Frankrijk. › Lees bericht

17 oktober 2019

BoulangerieTeam naar Nantes voor twee wedstrijden

Het BoulangerieTeam reist met twee teams af naar de vakbeurs Serbotel die van 20 tot en met 23 oktober 2019 wordt gehouden in Nantes. Het ene team doet mee aan het EK Boulangerie, terwijl het andere team zich mengt in de strijd om de Mondial du Pain.

› Lees bericht

21 mei 2019

BoulangerieTeam plaatst zich voor WK Boulangerie 2020

Mark Plaating, Gerard Vreugdenhil en Roel Tegels hebben zich namens het BoulangerieTeam weten te plaatsen voor het WK Boulangerie 2020. Naast Nederland wisten ook Frankrijk en Denemarken zich te kwalificeren. Het WK vindt half januari plaats tijdens de Europain in Parijs.
› Lees bericht

› Volledig nieuwsoverzicht

Agenda

18 januari 2020 - Bread in the city Sigep

Een leuke, moderne en spannende wedstrijd waar toegewijde bakkers de strijd met elkaar aangaan. De wedstrijd wordt gehouden tijdens de Sigep in Rimini (Italië), een foodbeurs voor ambachtelijke sectoren in Brood, Banket, IJs, Koffie en Chocolade.

› Lees verder

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners