Boulangerie team

Nieuws en agenda


Laatste nieuws

22 oktober 2019

BoulangerieTeam pakt brons op EK Boulangerie 2019

Na een spannende wedstrijd zijn Kris Huijsman, Bas Goossen en Gerrit Huckriede samen met coach Peter Bienefelt op de derde plaats geëindigd tijdens de 20e editie van het EK Boulangerie in Nantes. Het podium werd aangevuld met nummer twee Italië en winnaar Frankrijk. › Lees bericht

17 oktober 2019

BoulangerieTeam naar Nantes voor twee wedstrijden

Het BoulangerieTeam reist met twee teams af naar de vakbeurs Serbotel die van 20 tot en met 23 oktober 2019 wordt gehouden in Nantes. Het ene team doet mee aan het EK Boulangerie, terwijl het andere team zich mengt in de strijd om de Mondial du Pain.

› Lees bericht

21 mei 2019

BoulangerieTeam plaatst zich voor WK Boulangerie 2020

Mark Plaating, Gerard Vreugdenhil en Roel Tegels hebben zich namens het BoulangerieTeam weten te plaatsen voor het WK Boulangerie 2020. Naast Nederland wisten ook Frankrijk en Denemarken zich te kwalificeren. Het WK vindt half januari plaats tijdens de Europain in Parijs.
› Lees bericht

18 januari 2019

Nieuwe website Nederlands BoulangerieTeam

Welkom bij het Nederlands BoulangerieTeam. Onder de noemer ‘proud to be a baker’ presenteren we je met genoegen onze nieuwe website.

› Lees bericht

› Volledig nieuwsoverzicht

Agenda

11 januari 2020 - Coupe du Monde de la Boulangerie

Coupe du Monde de Boulangerie de Wereldkampioenschappen voor Boulangers. Een van de meest prestigieuze bakkerswedstrijd in de wereld. Elke 4 jaar vindt het plaats tijdens de Europain in Parijs.

Aan de wedstrijd doen 12 teams van 3 kandidaten mee die strijden in drie verschillende categorieën verdeeld over 4 dagen, onder het toeziend oog van publiek en een jury samengesteld uit Meesterbakkers.

De drie categorien zijn:

  • Baguette en Brood van de Wereld
  • Viennoiserie
  • Sierstuk

18 januari 2020 - Bread in the city Sigep

Een leuke, moderne en spannende wedstrijd waar toegewijde bakkers de strijd met elkaar aangaan. De wedstrijd wordt gehouden tijdens de Sigep in Rimini (Italië), een foodbeurs voor ambachtelijke sectoren in Brood, Banket, IJs, Koffie en Chocolade.

› Lees verder

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners