Boulangerie team

Nieuws en agenda


Laatste nieuws

9 november 2023

Bestuurswissel Boulangerieteam

Op maandag 6 november wisselt het Boulangerieteam van bestuursvoorzitter. Johan van Maanen neemt na acht jaar als voorzitter afscheid en draagt het voorzitterschap over aan Hiljo Hillebrand. Het team kijkt positief terug op de afgelopen jaren en stelt nieuwe doelen voor de toekomst.

› Lees bericht

12 oktober 2023

Gouden gard Boulangerie gewonnen door Maarten Kasper

Op dinsdag 10 oktober werden de wedstrijden voor de Gouden Gard en de Talentenprijzen gehouden, inclusief de nieuwe Gouden Gard Boulangerie-wedstrijd. Maarten Kasper werd de eerste winnaar van deze prestigieuze prijs, terwijl Tijs Hermkens de Talentenprijs Patisserie won en Esmee Ammerlaan zegevierde in de Talentenprijs Boulangerie.

› Lees bericht

12 februari 2023

Hiljo Hillebrand en Renske Huyben op weg naar Tokyo

Op 2 en 3 maart vertegenwoordigen Renske Huyben en Hiljo Hillebrand Nederland tijdens de internationale wedstrijd Best of Mondial du Pain. In de weken voor de wedstrijd doen ze er alles aan om zo voorbereid mogelijk naar Japan te gaan.

› Lees bericht

23 januari 2023

Het Boulangerieteam gaat op nieuw de strijd aan in Rimini

Giel Vermeulen en Suranga Kellaert strijden namens namens het Boulangerieteam in de Bakery Arena, die van 21 tot en met 24 januari plaatsvindt op Sigep. Daar strijden boulangers uit negen verschillende landen om de Bread in the City-cup. Giel: “We kijken uit naar de wedstrijd met een gezonde dosis stress.”

› Lees bericht

› Volledig nieuwsoverzicht

Agenda

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners