Boulangerie team

17 oktober 2019

BoulangerieTeam naar Nantes voor twee wedstrijden


Het BoulangerieTeam reist met twee teams af naar de vakbeurs Serbotel die van 20 tot en met 23 oktober 2019 wordt gehouden in Nantes. Het ene team doet mee aan het EK Boulangerie, terwijl het andere team zich mengt in de strijd om de Mondial du Pain.

Het EK-team bestaat uit Kris Huijsman, Bas Goossen en Gerrit Huckriede. Zij gaan een showtafel maken met als centrale thema de Nederlandse bakkerij door de jaren heen. Kris is verantwoordelijk voor de viennoiserie, Bas maakt het brood en Gerrit zorgt voor het showstuk. Dit team staat onder leiding van coach Peter Bienefelt. Nederland neemt het op tegen België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje, Oekraïne en Zwitserland.
Het andere team, bestaande uit Wietse Schiere, Roy Schepers en coach Hans Som, doet mee aan de Mondial du Pain. Het is voor de tweede keer dat Nederland deelneemt aan deze wedstrijd. Tegenstanders zijn Amerika, Australië, België, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Filipijnen, Frankrijk, Italië, Japan, Mali, Mexico, Peru, Spanje, Taiwan en Zwitserland. Met het centrale thema Sport maken zij een showtafel die bestaat uit een showstuk, diverse broden, sandwiches en viennoiserie producten.
Niets missen van ons team? Niets missen van deze wedstrijden op de vakbeurs Serbotel? Volg ons dan op Facebook en Twitter! Meer informatie volgt op deze website.


Mondial du Pain - team NL 2019 Nantes SerbotelTeam Mondial du Pain: Wietse Schiere, Hans Som en Roy Schepers (Foto: BoulangerieTeam)

EK Boulangerie team NL 2019 Nantes SerbotelHet EK-team: Gerrit Huckriede, Bas Goossen, Kris Huijsman en Pete Bienefelt (Foto: Michel Zoeter)

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners