Boulangerie team

3 maart 2022

BoulangerieTeam maakt zich op voor Coupe de Monde de la Boulangerie


 

26 tot en met 28 maart is het eindelijk zover: de 11e editie van de Coupe du Monde de la Boulangerie. De wedstrijd zou plaatsvinden in januari maar werd door covid-19 verschoven. De afgelopen maanden is er veel getraind. Onder begeleiding van Coach Meester Boulanger Wietse Schiere gaan deelnemers Bas Goossen (aanvoerder), Gerrit Huckriede en Roy Schepers strijden voor de wereldtitel namens het Boulangerieteam.

Tijdens de wedstrijd is Bas verantwoordelijk voor de categorie baguettes en wereldbroden, gaat Roy gaat aan de slag met de viennoiserie producten en bouwt Gerrit het sierstuk op wat geïnspireerd is op het thema ‘liefde’.

Nederland neemt het op tegen: Zuid-Korea, Costa Rica, Ivoorkust, Denemarken, Egypte, Frankrijk, Marokko, Noorwegen, Nederland, Senegal en Taipei – China.

Coach Wietse schat de kansen hoog in:  “Er zitten een paar stevige tegenstanders tussen. De jongens zijn goed voorbereid, we maken zeker een goede kans op de titel.”

Op dinsdag 29 maart om 11 uur worden de winnaars bekendgemaakt. De wedstrijd vind plaats in Parijs tijdens de Europain (porte de Versailles)

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners