Boulangerie team

11 februari 2020

BoulangerieTeam kiest!


Ook tijdens Bakkersvak 2020 is het BoulangerieTeam weer aanwezig om de bezoekers te verrassen. Dit keer gaan de boulangers Kris Huijsman en Gerrit Huckriede aan de slag met het centrale thema van de beurs: ‘Durf te kiezen!’. Het wordt voor bakkerondernemers steeds belangrijker om een keuze te maken. Keuze op het gebied van assortiment: ga je specialiseren of ga je de breedte in met het assortiment. Maar ook op het gebied van creativiteit.

En creativiteit is één van de eigenschappen die de boulangers binnen het team zeker bezitten. Kom daarom naar onze stand en bekijk de vele producten die er worden gemaakt. Er ligt een assortiment broden, hartige taarten en viennoiserieproducten. De basis van onze producten ligt veelal bij de BT80: een uniek grijstintenmeel met een veelzijdig karakter en bovendien een pure smaakmaker die speciaal voor het team is ontwikkeld. Naast Kris en Gerrit is ook Meester Boulanger Mark Plaating is aanwezig. Mark, die onlangs nog deelname aan het WK Boulangerie, geeft uitleg over de producten die worden gemaakt en kan ook meer vertellen over het team.

En worden niet alleen producten op de beurs gemaakt. Ook staan er diverse showtafels met producten van het BoulangerieTeam. Zo zijn onder andere de prijswinnende producten te zien die Michel Schröder en Niek van Waarde samen met hun coach Mike Onasse hebben gemaakt tijdens de wedstrijd Bread in the City op de vakbeurs Sigep.

Tot slot gaan we ook in samenwerking met het Nederlands Patisserie Team een gezamenlijk product maken op het gebied van viennoiserie. Het BoulangerieTeam zorgt hierbij voor de basis van het product, terwijl de patissiers de laatste hand aan het product zullen leggen.

Al met al inspiratie ten top!

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners