Boulangerie team

4 februari 2022

Ambachtelijke croissants

by Renske Huyben


Er zijn niet zoveel bakkers die hun croissants – van oorsprong een Weens broodje dat zijn huidige vorm kreeg in het Parijs van de negentiende eeuw – nog zelf maken, maar Renske Huyben doet dat wel, met veel plezier.

Renske Huyben is met haar 21 jaar een van de jongste leden van het BoulangerieTeam. “Ik ben er onwijs trots op dat ik bij dit team hoor en dat ik word omringd door fantastische
vakmensen! Als kind had ik al een grote fascinatie voor het bakkersvak. Vroeger stond ik het liefst elke zondag thuis te bakken. En dan altijd iets nieuws, waarbij de uitdaging telkens wat groter was. Ik probeer dat tot op de dag van vandaag vol te houden. Ik daag mezelf graag uit. Daarom hou ik ervan om mee te doen aan wedstrijden. De ultieme kans om jezelf uit te dagen en het maximale te laten zien.”

Bekijk het recept en de werkwijze  hier op de website van Bakkers in Bedrijf.

 

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners