Kris Huijsman

Eigenaar Bakkerij Huijsgemaakt


Feiten

Bakker sinds: 2010.
Werkzaam bij: Ondernemer bij Bakkerij Huijsgemaakt
Specialisme: in opleiding.
Wedstrijdonderdelen: sierstuk.

Deelgenomen wedstrijden

  • 2014 – EK jeugd,
  • 2015 – IBA cup, Munchen
  • 2017 – Europees kampioenschap, Lyon
  • 2019 – Europees kampioenschap, Lyon

 

Terugblik

Als voormalig lid van het Boulangerie team kijk ik met grote voldoening terug op de periode die ik heb doorgebracht binnen deze geweldige groep bakkers. Mijn tijd hier was niet alleen leerzaam, maar ook buitengewoon gezellig door de sterke band die we als team wisten op te bouwen.

Het begon allemaal na het Europees kampioenschap voor de jeugd, waarbij we de uitnodiging kregen om met het Boulangerie team mee te draaien. Deze ervaring bleek niet alleen een geweldige kans om mijn bakvaardigheden te verbeteren, maar ook om waardevolle connecties te leggen. Samen met mijn medebakker Tim Boers slaagden we erin een solide netwerk op te bouwen, dat tot op de dag van vandaag standhoudt. De relaties die ik destijds heb opgedaan, blijken nu een constante bron van inspiratie en ondersteuning te zijn in mijn dagelijkse bezigheden.

Helaas kwam er een moment waarop ik moest besluiten mijn actieve betrokkenheid bij het Boulangerie team te verminderen. Het runnen van mijn eigen bakkerij met mijn levenspartner bleek een uitdaging die niet te combineren was met de intensieve voorbereidingen en deelname aan wedstrijden, die gemiddeld een jaar in beslag nemen. Het is een keuze die zwaar viel, maar de realiteit van het ondernemerschap vereiste mijn volledige aandacht.

Desondanks blijf ik graag aan de zijlijn betrokken bij deze bijzondere groep bakkers. Het is een manier om mijn waardering te tonen voor de waardevolle tijd die ik binnen het team heb doorgebracht. Hoewel ik niet meer actief deelneem aan de wedstrijden, koester ik de herinneringen aan de intense trainingsperiodes en het streven naar perfectie als een waardevol hoofdstuk in mijn professionele ontwikkeling.

Het Boulangerie team zal voor altijd een speciale plek in mijn hart hebben. Ik ben dankbaar voor de kennis die ik heb opgedaan, de vriendschappen die ik heb gesmeed, en de onvergetelijke momenten die we samen hebben beleefd. Als oud-lid ben ik trots op mijn bijdrage aan deze club van gepassioneerde bakkers en kijk ik hoopvol uit naar de voortdurende successen van het Boulangerie team.

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners