Hans Heiloo

Werkzaam: Bakery Institute


Lidmaatschap

2017- 2019

Specialisme

Brood en sierstuk

Best behaalde resultaat

4e plaats IBA CUP 2018

Terugblik

Hans Heilo, een ambachtsman in zowel de wereld van patisserie als boulangerie, heeft zijn culinaire reis gevuld met zoete successen en hartig vakmanschap. Zijn verhaal begint als een jonge patissier, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde in diverse tophotels en gerenommeerde restaurants. Zijn toewijding aan het perfectioneren van de kunst van zoetigheden bracht hem niet alleen erkenning maar ook een plek in het prestigieuze Dutch Pastry Team.

In 2018 markeerde een keerpunt in Hans’ carrière toen hij de overstap maakte naar de wereld van boulangerie. Zijn liefde voor het creëren van heerlijke broden en de perfecte krokante korst leidde hem naar het Boulangerieteam, waar hij zijn vaardigheden opnieuw inzette om nieuwe hoogten te bereiken. Een gedurfde zet die zijn veelzijdigheid en vastberadenheid benadrukt.

Het jaar 2018 was het jaar waarin Hans deelnam aan de intensieve strijd om de IBA Cup. Met zijn uitzonderlijke talent en ongeëvenaarde toewijding bereikte hij een indrukwekkende 4e plaats.

Sinds 2013 is Hans werkzaam bij het Bakery Institute als leraar en mentor geeft heeft hij zijn kennis graag door.

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners