Boulangerie team

1 maart 2023

The best of Mondial du Pain | JAPAN 2023


Renske Huyben en Hiljo Hillebrand hebben namens het Boulangerieteam de vierde plaats behaald tijdens de Mondial du Pain in Nantes. Met hun vierde plaats wonnen ze een ticket voor Best of Mondial du Pain |Japan.

renske huyben boulagerieteam

Mondial du Pain is een internationale wedstrijd waar een ervaren bakker, Hiljo Hillebrand een duo vormt met een jong talent, Renske Huyben. Het team wordt gecoacht door Meester Boulanger Wietse Schiere.

De finalisten van de vorige edities van de Mondial du Pain komen samen op de MOBAC-show in Tokio, waar Ambassadeurs du Pain een “best of” organiseert. Zes teams zullen strijden in twee afzonderlijke competities, de eerste wordt gehouden op 1 en 2 maart en de tweede op 2 en 3 maart 2023.

Voor de 3rd Best Of Mondial du Pain zullen Frankrijk, Japan, België, Peru en China vertegenwoordigd zijn. Daarna is het de beurt aan de winaars van de 4th Best Of Mondial du Pain met Frankrijk, Japan, België, Spanje, Nederland en Italië op speelveld.

Ze worden beoordeeld door een internationale jury met leden uit India, Zwitserland, Brazilie, Australie en Ghana.

Alle producten die ze maken moeten voldoen aan zeer specifieke beoordelingscriteria: originaliteit, smaak, uiterlijk en zelfs de nutritionele karakter wordt beoordeeld. Alle creaties moeten ook geschikt zijn voor verkoop in winkels.

 

Broodkunstenaars met passie

Historie, ambitie en dromen


Bekijk fotoalbum
Broodkunstenaars met passie Historie, ambitie en dromen Bekijk fotoalbum
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Boulangerie team
Bekijk partners